Aguirre: «N’hem après dels errors del partit de Lliga a Montilivi»

L’entrenador del Mallorca assegura que el Girona és un «exemple» per ells i per molts clubs de la categoria

Javier Aguirre, entrenador del Mallorca

Javier Aguirre, entrenador del Mallorca / Cati Cladera/Efe

Marc Brugués

Marc Brugués

L’entrenador del Mallorca, Javier Aguirre, ha admès aquest migdia que el Girona, «és un exemple per a molts de nosaltres pel treball de gran qualitat que fan el seu entrenador (Míchel), tot el cos tècnic i els jugadors». El mexicà ha argumentat els seus mots. «El Girona juga molt bé, té una plantilla que està fent una gran feina, practica un futbol brillant, molt seriós, i és un rival que ens posarà les coses molt difícils», va afegir Aguirre.

«Nosaltres, amb la nostra gent, al nostre camp, competirem, a més, amb l’experiència que tenim del partit de la Lliga en Montilivi (el Girona es va imposar per 5-3), un dels pitjors que hem fet enguany. D’aquests errors, n’hem après. Ara defensem i ataquem millor. Per això fa onze partits que no perdem entre Lliga i Copa», ha remarcar.

Aguirre ha revelat que no té gens clar amb quin onze sortir si amb l’habitual a la Copa que ha superat totes les eliminatòries prèvies sense encaixar cap gol o bé barrejar-hi algun dels jugadors més titulars a la Lliga. «Muriqi?Ja veurem què faig», ha dit.