Brasil convoca Savinho i Couto

Els dos jugadors del Girona són inclosos a la llista de la canarinha per jugar contra Anglaterra i Espanya a finals de mes

Savinho i Couto celebren un gol al banderí de córner

Savinho i Couto celebren un gol al banderí de córner / Aniol Resclosa

Marc Brugués

Marc Brugués

La temporada de somni que està fent el Girona continua rebent reconeixements. El darrer aquesta tarda amb la convocatòria de Yan Couto i Savinho per la selecció absoluta del Brasil per als amistosos que la canarinha disputarà a finals de mes a Wembley (dia 22 contra Anglaterra) i a Madrid contra Espanya (dia 26). Si bé el lateral dret ja va tenir l'oportunitat de debutar en la penúltima llista, per a Savinho, de dinou anys i que fins ara tan sols havia estat internacional sub20, serà l'estrena. El seleccionador Dorival Junior ha estat les darreres setmanes espiant-lo i finalment s'ha decidit a incloure'l a la seva llista. El Girona és juntament amb el Madrid, Arsenal, Sao Paulo i París Saint Germain, un dels quatre clubs que aporta dos jugadors a la convocatòria.

S'haurà de veure ara si hi ha duel de jugadors del Girona en l'Espanya-Brasil del Bernabéu. Luis de la Fuente podria citar Èric Garcia, que no juga amb la selecció des del novembre del 2022. Aleix Garcia, que va debutar en l'última aturada FIFA, no té tants números per repetir ara.