Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per presumptament haver atracat a punta de pistola un locutori i centre d'enviament de diners al barri de Santa Eugènia de Girona, d'on aproximadament es va endur uns 4.000 euros.

Segons van explicar fonts policials, un marroquí de 43 anys i veí de Quart, Abdeslam El Y., va entrar cap a dos quarts de nou del vespre de la nit de Nadal a l'establimient, situat a la carretera de Santa Eugènia.

L'individu, que anava vestit amb roba fosca i també amb una gorra de llana, també fosca per dissimular la cara, va intimidar la dependenta amb un revòlver i es va endur la recaptació de la caixa registradora i els diners dels enviaments dels immigrants a l'estranger. En aquells moments, en el local només hi havia una clienta, que estava fent una trucada des d'una de les cabines i no va adonar-se del que estava succeint. L'assaltant no va disparar ni agredir la treballadora ni la clienta i va fugir amb el botí.

Empresonat

Després d'algunes investigacions, els Mossos d'esquadra han pogut localitzar el sospitós, que ja tenia quatre antecedents per delictes contra el patrimoni i el van detenir aquest dimecres. No s'ha trobat l'arma, motiu pel qual encara es desconeix si era real o una simulació.

Ahir al matí va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1, en funcions de guàrdia de Girona, que va ordenar el seu ingrés a la presó.