13 de gener de 2009
13.01.2009

Netegen la brutícia de sota del viaducte

Els veïns havien denunciat a través de
Diari de Girona les restes de menjar i roba abandotats

13.01.2009 | 01:00
L´espai on hi havia les deixalles es va nerejar ahir al matí.

Una brigada de l'Ajuntament de Girona va retirar ahir al matí els diversos pilons de brutícia de tota mena que hi havia al carrer Tomàs Mieres, just a sota del viaducte. En els pilons s'hi podien veure restes d'aliments (per exemple musclos, arròs, enciam, patates i mongetes) i peces de roba (pantalons, camises i samarretes) abandonades.
També hi havia alguna roda de cotxe i durant uns dies hi va haver un carret de la compra d'algun supermercat i un cotxet per passejar nens. Tot plegat, amb els contenidors a no gaire distància.
Aquestes deixalles feia uns quinze dies que havien aparegut i ningú les havia retirat. Els veïns van denunciar, a través de les pàgines del Diari de Girona, aquesta acumulació de brutícia i la irresponsabilitat de qui va fer aquests abocaments.
Una brigada va netejar durant el matí d'ahir aquest espai. No obstant, els residents de la zona van apuntar que tot i que s'havien retirat totes les deixalles, hi caldria una neteja amb més profunditat i consideren que la presència de la brigada "serà flor d'un dia". Van insitir, al mateix temps, a demanar que l'Ajuntament investigui qui va ser el responsable de llençar els aliments, ja que pot ser a prop de l'indret on es van abocar les restes de menjar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit