Més d'un centenar de famílies va assistir a la festa de fi de curs de l'abans anomenat SES de Salt dissabte passat, la qual va servir per batejar de nou el centre educatiu. La celebració va incloure l'acte d'inauguració del nou nom de l'institut i va comptar amb la presència de Salvador Sunyer, de l'alcaldessa en funcions, Iolanda Pineda (PSC) i de la regidora d'ensenyament Ani Micharet.

L'exalcalde i fill predilecte de Salt, Salvador Sunyer, va descobrir la placa enmig d'aplaudiments i la directora del centre, Roser Llopis, va agrair la seva presència i la de tot el públic reunit.

Intercanvi cultural

Un any més la festa va afavorir l'intercanvi cultural a través de la degustació de diferents plats elaborats per les mares dels alumnes i de les interpretacions de cançons i danses de diferents països.

El ple municipal de l'Ajuntament de Salt, del passat 22 de febrer va acordar que el SES de Salt passés a anomenar-se Salvador Sunyer i Aymerich. Salvador Sunyer és fill predilecte de la vila de Salt, de la qual havia estat alcalde després de la seva independència el 1983 i fins al 1991. També ha estat senador, diputat al Parlament de Catalunya i professor de català. La Generalitat li va atorgar la Creu de Sant Jordi el 1994, en reconeixement a la seva tasca en defensa de la cultura catalana.