Un jove estudiant de la Universitat de Girona de 19 anys d'edat va ser trobar ahir al matí mort a la seva habitació de la residència d'estudiants, situada a prop del campus del Montilivi, segons van informar els Mossos d'Esquadra.

El jove va morir per causes naturals derivades d'una aturada cardíaca, tot i que caldrà esperar a l'autòpsia per concretar-ne el motiu. El que sí que van descartar els Mossos d'Esquadra és que rere la mort hi hagués alguna mena de causa criminal.

Els pares del jove, preocupats perquè no n'havien tingut notícies des del divendres passat, van avisar ahir la residència. Després de comprovar que ningú no havia vist el jove en els darrers dies i que la seva habitació era tancada i barrada, el personal responsable en va obrir la porta amb una clau mestra. Dins hi jeia el cadàver del noi. Per l'estat del cos, feia dies que era mort.

Les circumstàncies sense esclarir de la mort del jove van fer necessari l'aixecament judicial del cadàver i el seu trasllat als jutjats per esperar que se li realitzi l'autòpsia.