L'Associació de Naturalistes de Girona, Mou-te en Bici i l'Oficina Verda de la Universitat de Girona volen demostrar que anar en bici està de moda. Per això, han impulsat la campanya Girona Cycle Sexy, que constarà d'un concurs a Instagram i una desfilada de moda i bicicletes programada pel proper 22 de febrer. L'objectiu és promoure l'ús de la bibicleta com a mitjà de transport a la ciutat, especialment entre els més joves.

Girona Cycle Sexy ha estat guardonada per la Comissió Europea com a una de les divuit millors propostes de promoció de la mobilitat urbana sostenible. Segons Emma Soy, representant dels Naturalistes, l'objectiu és "promoure la bicicleta com a element de moda a Girona".

Des d'ahir mateix, tots els ciclistes que vulguin poden compartir ja el seu "look" a Instagram. El concurs consta de tres categories: Bicicleta dia a dia, Glamour en bicicleta i Bici i Humor. També hi haurà un premi per votació popular a la imatge que tingui més likes. El termini per presentar fotografies és el 16 de febrer de 2014. D'altra banda, el dissabte 22 de febrer al matí es farà una desfilada de moda i bicicletes al centre de Girona oberta a tota la ciutadania. A la trobada hi podrà participar tothom que vulgui, ja sigui a títol individual com en grups de fins a quatre persones.

La desfilada constarà de dues categories: Bicicleta dia a dia i Glamour en bicicleta. Entre els premis que s'atorgaran hi haurà diners en metàl·lic, dues bicicletes, una nit en un alberg, un dinar per a dues persones i lots de producte relacions amb la bicicleta i la moda.