La mitjana dels nivells d'emissions de camp electromagnètic a la ciutat de Girona durant el 2013 està molt per sota del nivell màxim permès per la normativa vigent. Concretament, la mitjana d'emissions electromagnètiques a la ciutat va ser de 0'62 volts per metre (V/m), un nivell 66 cops inferior als 41 V/m fixats com a màxim permès pel Reial decret 1066/2001 pel que fa al camp elèctric per les freqüències de telefonia mòbil. Aquestes dades han estat recollides per les dotze sondes amb sistema de monitoratge de radiofreqüència instal·lades a la ciutat. Aquest sistema permet mesurar i controlar de forma contínua i permanent la radiació provinent d'estacions base de telefonia mòbil, entre altres.

A banda de les dades recollides per les dotze sondes fixes, durant el 2013 l'Ajuntament de Girona ha fet una campanya per fer mesures en altres punts de la ciutat a través d'uns equips portàtils per tal de complementar les dades d'aquests sensors fixes. En aquest sentit, s'han fet un total de 156 mesures, també recollides de forma contínua i permanent, en 66 espais diferents, que inclouen centres escolars, cases particulars, centres sanitaris i parcs públics, entre d'altres.

La mitjana de les mesures realitzades a l'interior dels edificis públics ha estat de 0'03 V/m i la mitjana de les mesures realitzades a l'exterior dels equipaments o espais diversos ha estat de 0'17 V/m. Cal tenir en compte que el màxim permès per la banda de freqüències d'entre 100 kHz i 8 GHz és de 28 V/m. Aquestes freqüències corresponen a la gran majoria dels sistemes de radiocomunicació: televisió, ràdio AM/FM, telefonia mòbil, Wi-Fi o WIMAX.

Segons el primer tinent d'alcalde i regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, Jordi Fàbrega, aquestes dades demostren "que Girona és una ciutat sense problemes de contaminació radioelèctrica" perquè "totes les mesures que hem fet durant el 2013 han donat uns resultats molt per sota del nivell permès". A més, Fàbrega ha avançat que durant el 2014 el consistori gironí oferirà la possibilitat a tothom qui ho vulgui de mesurar el nivell d'emissions de camp electromagnètic a casa seva "per tal d'esvair qualsevol dubte que puguin tenir respecte d'aquest tema".