Els mossos han detingut una banda de teloners a qui han enxampat en plena feina, just quan es disposaven a buidar la càrrega de diversos camions estacionats a l'àrea de servei de l'AP-7 a Riudellots de la Selva. Els detinguts, tots de l'Europa de l'Est, estaven perfectament coordinats i cadascun sabia quin era el seu rol.

La banda estava formada per dos homes i dos menors. Un s'encarregava de vigilar, l'altre s'esperava a dins del cotxe i els altres dos anaven tallant les lones dels tràilers per veure'n la càrrega i decidir si se l'emportaven o no. Els mossos els van atrapar in fraganti en plena matinada. A un dels detinguts, li constava una ordre de recerca per un robatori en una benzinera de Móstoles. La detenció del grup va tenir lloc dissabte a la matinada. Pels voltants de les cinc de la nit, diversos mossos de paisà estaven fent patrullatge preventiu a l'àrea de servei de l'autopista AP-7 que hi ha a Riudellots de la Selva.

Els agents van veure un cotxe que sortia de l'autopista i es dirigia cap a la zona on aparquen els camions. Aleshores, hi havia diversos tràilers a l'indret. Del cotxe en van baixar dos menors i un home. L'altre, el qui conduïa, va anar fins la zona de l'aparcament de turismes -situada a uns 25 metres- i s'hi va quedar estacionat.

Els mossos van sospitar de seguida i es van quedar amagats, mirant què feien els altres tres. Un dels lladres va quedar-se fent tasques de vigilància, mentre els altres dos, amb l'ajuda d'una navalla i unes tisores, van tallar la lona d'un dels camions per veure quina càrrega portava.

Aleshores, els mossos van agafar un cotxe de paisà i, fent ús dels llums prioritaris, van anar fins on hi havia l'altre aparcat. Quan els van veure, els tres teloners van pujar corrents al vehicle, on els esperava el quart, i van provar de fugir. Però els mossos van ser més ràpids i els van poder aturar de seguida.

Els agents van identificar els quatre lladres, tots de nacionalitat bosniana i residents a Madrid, i van escorcollar-los tant a ells com al seu cotxe. Amagades sota el seient del darrere, els Mossos d'Esquadra hi van trobar les tisores i la navalla, amb les quals els dos homes havien tallat la lona del tràiler, pensant-se que no els veia ningú i aprofitant que el camioner estava dormint.

Els mossos van detenir els quatre membres de la banda per una temptativa de robatori amb força. Dels lladres, dos són menors d'edat. Els altres tenen 37 i 44 anys i acumulen diversos antecedents. Fins i tot, a un d'ells li constava una ordre de recerca i detenció emesa per la policia estatal, perquè havia comès un robatori en una benzinera de l'A-5 a Móstoles.

Els dos homes estan pendents que els cridi el jutge per passar a declarar. Pel què fa als dos menors, els mossos els han lliurat als seus pares o tutors legals, en espera que la fiscalia de menors de Girona els citi.