L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont (CiU), va admetre en el ple de dilluns que el consistori està "preocupat" perquè les instal·lacions del Club de Tir Olímpic continuen tancades des del passat mes de febrer, i les accions judicials que s'han emprès des del consistori per a poder reobrir-les han tingut una resposta negativa. Tot i això, Puigdemont va advertir que l'Ajuntament "no tirarà la tovallola" i que continuarà "treballant i intentant-ho" malgrat haver-se trobat "amb dificultats jurídiques notables".

Davant la pregunta formulada pel regidor no adscrit Carles Palomares, Puigdemont va explicar que la situació "és complicada", però va demanar que "ningú posi en dubte que a nosaltres ens inspira el dret general per sobre el particular". Per això, va deixar clar que des del consistori continuaran lluitant per poder reobrir les instal·lacions.

El Club de Tir Olímpic està instal·lat en terrenys cedits per l'Ajuntament a Domeny, a canvi que hi poguessin fer pràctiques els diferents cossos de seguretat. Les instal·lacions, tanmateix, estan tancades des de principis d'any, quan un conflicte econòmic entre l'actual junta del Club de Tir i el gestor del restaurant van portar aquest últim a tancar l'accés i no deixar passar ningú. Des de llavors, hi ha hagut diversos intents per part de la Junta i de l'Ajuntament d'aconseguir que un jutjat n'ordeni la reobertura, però fins ara no s'ha aconseguit perquè l'empresa gestora també ha acudit al jutjat i ha aconseguit resolucions favorables. De fet, el consistori va arribar a fer de mediador entre les dues parts, tot i que no es va arribar a cap acord. Deu dies després d'haver començat les negociacions, aquestes es van trencar i el consistori va signar un decret per tal que es reobrís l'accés al Club. En un comunicat, fins i tot es va mostrar fins i tot disposat a fer-ho ell subsidiàriament. De moment, però, l'Ajuntament no ha aconseguit el permís del jutjat, i és per això que les instal·lacions ja fa vuit mesos que estan tancades.