Segueix-nos a les xarxes socials:

Crema una xemeneia d'un restaurant a Girona i desallotgen clients i empleats

Les flames es podien veure des del carrer perquè sobresortien, no van provocar danys però el fum va afectar tot el local

Un bon ensurt van tenir el parell de clients que hi havia dins d´un restaurant de davant de Correus de Girona i els seus quatre treballadors després que comencessin a sentir olor de fum a dins del local. Procedia de l´incendi de la xemeneia i, per això, ràpidament van sortir del local per evitar patir intoxicació pel fum.

Ràpidament van alertar els Bombers, que s´hi van desplaçar amb quatre vehicles. La Policia Municipal de Girona també va tallar el trànsit i va balisar la zona mentre els camions se situaven a l´avinguda Ramon Folch. Això va generar retencions per ser una hora punta, cap a la una del migdia, i hi havia molts vehicles que volien anar cap aquest cèntric indret de la ciutat.

Tot seguit, els Bombers van desplegar la seva autoescala i es van enfilar cap al teulat i d´altres van entrar dins del restaurant. Els efectius d´extinció d´incendis procedien a apagar les flames que sortien de la xemeneia i això va estar fet en ben poca estona. Amb tot, però, el local de restauració, l´Argadà, que es troba al número 7 de l´avinguda Ramon Folch, va quedar ben ple de fum.

Per aquest motiu, els Bombers van ventilar el restaurant durant una bona estona. Al voltant d´un quart de tres, les quatre dotacions del cos d´extinció d´incendis van retornar cap al Parc.

Com a conseqüència de l´incendi de la xemeneia, el restaurant l´Argadà no va poder servir dinars. Però fonts del local de restauració van assegurar que, malgrat les flames que s´havien enfilat teulat amunt, es preveia fer el servei del vespre i, per tant, el local tornaria a la normalitat. Així doncs, tot i l´ensurt, no es van haver de lamentar ferits ni grans ­danys. L´incendi va generar molta expectació, ja que es tracta d´un lloc molt cèntric de Girona. Es troba davant del principal edifici de Correus de la ciutat i a més, també hi ha els jutjats. Dos espais on aquella hora del migdia hi havia molt de trànsit de gent i també de vehicles.

Prem per veure més contingut per a tu