Un bon ensurt van tenir el parell de clients que hi havia dins d´un restaurant de davant de Correus de Girona i els seus quatre treballadors després que comencessin a sentir olor de fum a dins del local. Procedia de l´incendi de la xemeneia i, per això, ràpidament van sortir del local per evitar patir intoxicació pel fum.

Ràpidament van alertar els Bombers, que s´hi van desplaçar amb quatre vehicles. La Policia Municipal de Girona també va tallar el trànsit i va balisar la zona mentre els camions se situaven a l´avinguda Ramon Folch. Això va generar retencions per ser una hora punta, cap a la una del migdia, i hi havia molts vehicles que volien anar cap aquest cèntric indret de la ciutat.

Tot seguit, els Bombers van desplegar la seva autoescala i es van enfilar cap al teulat i d´altres van entrar dins del restaurant. Els efectius d´extinció d´incendis procedien a apagar les flames que sortien de la xemeneia i això va estar fet en ben poca estona. Amb tot, però, el local de restauració, l´Argadà, que es troba al número 7 de l´avinguda Ramon Folch, va quedar ben ple de fum.

Per aquest motiu, els Bombers van ventilar el restaurant durant una bona estona. Al voltant d´un quart de tres, les quatre dotacions del cos d´extinció d´incendis van retornar cap al Parc.

Com a conseqüència de l´incendi de la xemeneia, el restaurant l´Argadà no va poder servir dinars. Però fonts del local de restauració van assegurar que, malgrat les flames que s´havien enfilat teulat amunt, es preveia fer el servei del vespre i, per tant, el local tornaria a la normalitat. Així doncs, tot i l´ensurt, no es van haver de lamentar ferits ni grans ­danys. L´incendi va generar molta expectació, ja que es tracta d´un lloc molt cèntric de Girona. Es troba davant del principal edifici de Correus de la ciutat i a més, també hi ha els jutjats. Dos espais on aquella hora del migdia hi havia molt de trànsit de gent i també de vehicles.