20 de febrer de 2015
20.02.2015

Girona, la millor reputació en línia de l'Estat

23.02.2015 | 07:03

Girona és la ciutat de l'Estat espanyol amb millor reputació en línia. Així ho indica un informe elaborat per la web comparativa de preus d'hotels Trivago a través del qual s'han analitzat més de 7 milions de valoracions en línia d'hotels, segons va informar ahir el consistori gironí. Per establir la puntuació, s'ha estudiat la reputació dels destins turístics de l'Estat, analitzant totes les demarcacions i quaranta ciutats de manera individual.

Amb 83,37 punts, Girona és la ciutat que ha rebut les millors valoracions dels usuaris i, de fet, és l'única ciutat de l'Estat que supera els 83 punts sobre un total de 100. En segon lloc hi ha Ronda (82,94 punts) i en tercer lloc Santiago de Compostel·la (82,90 punts). Més enrere queden ciutats com Barcelona, amb 80,80 punts, o Tarragona, amb 78,56 punts. "Es tracta d'una notícia excel·lent, que confirma l'aposta ferma pel turisme, per la qualitat i per l'excel·lència que estem fent a la ciutat", ha subratllat l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont.

Gràcies a l'estudi s'ha comprovat que els usuaris tendeixen a valorar millor els hotels petits i familiars, on l'atenció sol ser més personalitzada, tal com passa en ciutats culturals de mida mitjana o petita.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema