19 de setembre de 2015
19.09.2015

3.300 dones correran en solidaritat amb les afectades de càncer de mama

La segona edició de la Cursa de la dona ha tingut nou entrenaments multitudinaris i inclourà demà un final amb música i una desfilada

21.09.2015 | 07:16
Un dels entrenaments massius per preparar la cursa.

Més de 3.300 dones correran i caminaran demà pels carrers de Girona en la segona edició de la Cursa de la Dona, un esdeveniment esportiu, popular, no competitiu i de caire solidari amb el grup IRIS (dones afectades amb càncer de mama).
La distància serà d'uns 5 quilòmetres (5,6 km per a les corredores i 4,2 km les caminadores). A cada quilòmetre del recorregut hi haurà animació per motivar les participants a arribar a la meta. La prova està organitzada per la botiga Esports Parra, juntament amb l'Ajuntament de Girona i el club Atletisme Girona, i la xifra d'inscripcions supera les expectatives previstes ja que triplica els números de la primera edició. Les participants, a més podran pendre part en un concurs i gaudir d'un final de festa amb ball i marxa de Silvia Wang i una desfilada a càrrec de Model On Top. Durant nou setmanes, les inscrites han pogut participar en entrenaments que han resultat ser multitudinaris, en ocasions amb 400 noies.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook