Desenes de vehicles van aparcar aquest diumenge a l'interior del passeig de la Sardana de la Devesa, en el que era l'últim dia de Temps de Flors a Girona. Cansats de fer voltes per aparcar, alguns conductors van decidir entrar al parc i deixar-hi el cotxe.

Els vehicles entraven al parc pel vial perimetral, des de l'Auditori- Palau de Congressos, perquè les tanques que impedeixen el pas estaven aixecades, segons ha explicat el regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà, Narcís Sastre. Els cotxes seguien recte i giraven per arribar al passeig de la Sardana.. Sastre ha assegurat que mirarà per què la tanca estava oberta.

Aquesta situació va indignar els veïns i l'Associació de Veïns Devesa- Güell. El president de l'entitat, Josep Plazas, lamentava ahir que «sense voler, el govern ha ?donat el tret de sortida al debat del Pla ?Especial. Si el mateix regidor que ha de defensar el Pla no pot ?confiar amb el seu govern, com pot ser que els ciutadans confiem en ell o amb l'Ajuntament?». «No veiem que canviï res». «Al pla especial ens enganyaran. Si no poden parar això... És això, les fires, un ral·li...».

El regidor va explicar diferents mesures que s'han aplicat per evitar l'entrada de cotxes: ressalts més marcats i noves pilones de fusta en punts que abans eren accessos incontrolats. A més, hi haurà tanques amb comandament que només tindran persones amb permís.