15 de juny de 2016
15.06.2016

«Joc de trons» dispara l'interès per visitar Girona

El portal de planificació de viatges Tripadvisor assegura que ha registrat un increment del 19% de visitants que s'interessen per la ciutat

15.06.2016 | 12:52
Extres de Joc de Trons durant un dels dies de rodatge a Girona

L'edició de 2015 de l'estudi TripBarometer ja va revelar que el turisme de televisió està en auge, ja que un de cada cinc viatgers tria destinació sobre la base del que veu al cinema i la televisió. TripAdvisor, la web de planificació de reserves de viatges, ha realitzat una comparativa de xifres de tràfic per analitzar la popularitat dels llocs de rodatge a tot el món entre els viatgers de la web.

Coincidint amb el final de la sisena temporada, rodada en part a Girona, s'ha pogut comprovar l'interés que la ciutat desperta en els viatgers. Concretament, l'interés dels usuaris de TripAdvisor per Girona és aquest any un 19% superior al de l'any passat. En el cas d'altres municipis, no tan consolidats com a destí turístic, l'increment de les visites ha estat molt superior: d'un 488% a Castillo de Zafra, d'un 291% a Campillo de Dueñas, o d'un 41% a Bárdenas Reales.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook