Segueix-nos a les xarxes socials:

Edward Estlin guanya el concurs de música emergent de Girona

La banda de folk farà una gira remunerada per festes majors i festivals gironins que el 2017 acabarà a La Copa

Edward Estlin guanya el concurs de música emergent de Gironaaniol resclosa

La banda de folk Edward Estlin va guanyar la desena edició del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO'16 en la Gran Final de Fires, celebrada dijous al vespre a l'escenari de Sant Feliu amb les actuacions d'aquest grup i els altres finalistes, els banyolins Rooms.

Edward Estlin és una banda gironina tot i que, actualment, els seus membres estan afincats a Barcelona. La formació va començar musicant textos del poeta i dramaturg nord-americà Edward Estlin Cummings. Amb dues guitarres, un violí i un contrabaix, a més de bateria i veu, formen un grup que abandera un «nou concepte de folk». Com a guanyadors, el 2017, Edward Estlin faran una gira remunerada per escenaris de festes majors i festivals gironins, que acabarà a l'escenari de La Copa a les Fires de Sant Narcís.

L'Ajuntament de Girona i Link Produccions ja treballen en l'onzè Intro, per al que s'admetran propostes del 15 de desembre de 2016 al 30 de gener de 2017.

El jurat l'han format els músics i activistes culturals Urban Cabezas (Urban 33, Geronación) i Edu Bonet (Casa de la Música de Girona); les periodistes Nina Pagès (Surtdecasa) i Pili Turon (Diari de Girona); la programadora Lucía Rocha (Yeah); el tècnic de so de La Mirona, Sergi Corpas; i el representant de l'Espai Marfà Aniol Casadevall.

Prem per veure més contingut per a tu