21 de febrer de 2018
21.02.2018

El barri de Campdorà es passa al porta a porta

L'Ajuntament estén aquest servei de recollida de residus i estudia ampliar la proposta a altres zones com la Pujada de la Torrassa

21.02.2018 | 16:35

L´Ajuntament de Girona estendrà el servei de recollida de residus porta a porta al barri de Campdorà. Els veïns veuen amb bons ulls el projecte i actualment el consistori està acabant d´estudiar les modificacions necessàries en el circuit del servei per fer-lo arribar a aquest barri del sector nord de la ciutat. L´objectiu és que pugui entrar en funcionament al voltant de l´estiu.

D´aquesta manera, el consistori ampliarà la recollida porta a porta a altres zones de la ciutat després dels primers mesos de funcionament al barri de Sant Daniel. El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació Seguretat i Cooperació de l´Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, ha explicat que "el balanç d´aquest primer període de funcionament és molt positiu, tot i que esperarem a fer un anàlisi més acurat després del primer any de posada en marxa del porta a porta".

"La voluntat de l´Ajuntament és seguir estudiant en quines zones de la ciutat es podria implantar el porta a porta per tal d´aconseguir un sistema de recollida de residus al màxim efectiu possible", ha afegit el regidor Berloso. En aquest sentit, s´està estudiant estendre el porta a porta també a la Pujada de la Torrassa i en altres barris de la ciutat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit