El projecte Brigada Jove de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Salt ha contractat aquest any sis joves menors d'edat per donar suport al projecte "Juguem?"; una iniciativa que fa ús de les places i patis d'escoles de Salt i els converteix en espais educadors i de cohesió social on s'ofereixen alternatives de lleure a la població. Els joves son contractats per dos mesos, i el projecte els permet adquirir una experiència laboral que els és molt útil per trobar feina més endavant.

El projecte Brigada Jove té més de deu anys de trajectòria i consisteix a formar a joves de quinze a disset anys en un curs de premonitor/a de lleure, que es realitza per Nadal o Setmana Santa a la Fàbrica Jove de Salt. Els participants d'aquesta formació tenen l'oportunitat de presentar-se en una entrevista laboral per poder treballar després donant suport al projecte "Juguem"? durant els mesos de juliol i agost, 16 hores setmanals.

L'itinerari formatiu pretén que els joves participants de la formació en l'àmbit del lleure tinguin continuïtat, amb cursos de monitor o director d'educació en el lleure infantil i juvenil i monogràfics especialitzats, com per exemple, el taller de recursos per explicar contes infantils.