30 de octubre de 2018
30.10.2018
Diari de Girona

El manifest Guanyem Girona aconsegueix 300 signatures en una setmana

El dimecres de la setmana que ve la plataforma celebrarà l'assemblea fundacional per constituir-se com un nou moviment polític de cara a les municipals

30.10.2018 | 17:28
El manifest Guanyem Girona aconsegueix 300 signatures en una setmana

Més de 300 persones ja han signat el manifest de Guanyem Girona, que prové d'una plataforma que engloba diferents partits com ara la CUP o Moviment d'Esquerres (MES) i diferents personalitats gironines. Alguns dels nous signants són el director esportiu de l'Uni Girona, Pere Puig, el cardiòleg Ramon Brugada o l'artista Rosa Bover. També hi ha persones que venen de les associacions de veïns de la ciutat i alguns exregidors del consistori gironí com ara Anna Pujolàs, Jordi Navarro o Amèlia Barbero.

Davant de totes aquestes noves incorporacions, els responsables conviden a tots els signants a participar el dimecres 7 de novembre a l'assemblea fundacional del nou moviment polític, que es farà a les set de la tarda al centre cívic de Sant Narcís. En aquesta primera trobada es preveu decidir un pla de treball davant d'una possible candidatura de cara a les eleccions municipals del 2019.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook