08 de abril de 2019
08.04.2019
Diari de Girona

Girona millorarà la calçada d'onze carrers fins al juny

Avui han començat les obres d'asfaltatge al passeig de José Canalejas

08.04.2019 | 15:57
Inici de les obres al passeig de José Canalejas.

L'Ajuntament de Girona ha començat avui les actuacions per millorar la pavimentació de diversos carrers. En total, es treballarà sobre onze vies de la ciutat i les obres d'asfaltatge s'allargaran fins al mes de juny. En total, els treballs tenen un cost de 425.887 euros i han estat adjudicats a l'empresa Construccions Rubau SA.

"Aquesta és una actuació que es porta a terme cada any dins de les inversions per al manteniment i millora de la calçada de la ciutat", explica el consistori en un comunicat. En una primera fase, fins a Setmana Santa, s'actuarà sobre quatre zones.

La primera és el carrer José Canalejas on es reposarà l'asfalt i es pintaran marques viàries noves. Uns treballs que es duran a terme entre avui i demà. Aquesta setmana també es treballarà en el carrer d'Àngela Bivern, arreglant els laterals de la via, reparant els flonjalls i els sots, reposant l'asfalt i pintant marques viàries noves.

Aquest dijous s'actuarà sobre el carrer de la Torre de Sant Joan, entre els números 27 i 35. Allà es reposarà l'asfalt i es pintaran marques viàries. El mateix es farà divendres en el tram entre els números 15 i 45 del carrer del Mas Jardí, on, a més, es repararan flonjalls i sots.

Després de Setmana Santa, en una segona fase, es faran reparacions del ferm i reforços asfàltics al carrer de Santiago Rusiñol (entre els números 1 i 30); al carrer de Josep Maria Prat i Roca (a l'altura del número 8); a l'avinguda de Josep Tarradellas i Joan (tram entre la plaça de Perpinyà i el carrer d'Antoni Varés); al carrer de Pedret; al carrer de Sant Joan Bosco; a la zona dels carrers de Francesc Artau, de Narcís Monturiol i de l'avinguda de Sant Narcís, i al carrer del Cor de Maria, on es repararan els passos de vianants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook