14 de abril de 2019
14.04.2019
Diari de Girona

Santamaría: «El candidat de l'independentisme no està entre reixes i es diu Pedro Sánchez»

El cap de llista al Congrés del PP per Girona assisteix a la celebració de la Feria de Abril a Quart

14.04.2019 | 00:32
El candidat popular va assistir a la Feria de Abril a Quart.

El cap de llista al Congrés del PP per Girona, Sergio Santamaría, va assegurar ahir que el candidat de l'independentisme «no està entre reixes i es diu Pedro Sànchez, el qual pactarà si pot amb Puigdemont, amb Iglesias i amb Otegi». En un acte fet a Quart, el candidat va afegir que «l'únic partit que ho pot evitar» és el PP a Girona. «Recuperarem la democràcia a Girona», va ressaltar Santamaría, afegint, en referència a Vox, que la «reconquesta no comença a Covadonga, comença a Girona».

En la seva intervenció, el cap de llista dels populars va fer referència al projecte de l'N-II del qual va assegurar que «la finalitat socialista sempre ha estat no desenvolupar» aquesta carretera, una obra per la qual «ha apostat sempre» el PP. «Hem projectat i executat els treballs del tram sud, els quals van ser paralitzats pel govern socialista de Zapatero» va remarcar Santamaría, afegint que, si resulten escollits, destinaran «els recursos necessaris» per completar aquesta infraestructura «vital per al desenvolupament econòmic de Girona, apostant decididament per finalitzar la construcció del tram nord». Santamaría també va demanar als votants constitucionalistes del territori gironí que votin «amb el cap i amb el cor» i va afegir que cal «guanyar els vots el 28 d'abril, perquè si ho aconseguim, com en el futbol, guanyarem els tres punts, i empatant no aconseguirem res».

El candidat popular va assistir a la Feria de Abril organitzada per la Federación de Asociaciones Andaluzas de Girona a Quart, acompanyat de Concepció Veray, candidata a l'alcaldia de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook