El PSC demana a l'alcaldessa, Marta Madrenas, que «assumeixi la responsabilitat» per solucionar el tall de circulació que es realitza cada dia, de vuit a nou del vespre, al carrer Barcelona.

Els socialistes recorden que l'alcaldessa va dir que «ni permet ni autoritza» el tall del carrer Barcelona i afegeixen que Madrenas hi destina vuit dels dinou agents en actiu cada dia i aquest fet, segons el PSC, hauria de poder assegurar el dret a la manifestació, però sense afectar els drets d'altres gironins i gironines. «La llibertat d'expressió té límits i l'alcaldessa ha de vetllar perquè en nom d'aquesta llibertat no es vulnerin altres drets dels ciutadans de Girona», van subratllar els socialistes. El grup municipal exigeix a Madrenas que tingui «prou autoritat i garanteixi la igualtat de drets de tothom».

La pancarta a l'ajuntament

El PSC també lamenta que a finals de la setmana passada un grup de persones aconseguís entrar a l'ajuntament i penjar una pancarta al balcó. Un fet que els socialistes asseguraven «és la segona vegada que passa en quatre mesos».

El partit de Paneque creu que la imatge de «la màxima institució» ha de ser sempre la de representar el conjunt de la ciutadania «sense excepcions». Per als socialistes el problema no és atendre la bona voluntat o justícia d'una causa sinó assegurar que l'Ajuntament «sigui vist per tots els ciutadans com la casa en comú».