El Departament de Salut ha confirmat aquest migdia sis nous casos de coronavirus a Catalunya, dos d'ells a les comarques gironines. Es tracta d'un home i una dona de 52 i 53 anys, respectivament, que han estat amb contacte amb persones infectades amb el Covid-19.

En el cas de la dona, es tracta d'una professora de la Universitat de Girona a la Facultat de Turisme. Segons han confirmat els entorns de la universitat, la dona feia dos dies que només anava fins al seu despatx perquè ja no es trobava bé.

Pel que fa a l'home, és resident a la ciutat de Girona.

La xifra total d'afectats per coronavirus a les comarques gironines s'eleva a sis i a la resta de Catalunya, a 24. En tots els casos s'ha pogut trobar l'origen del contagi.

Neteja dels espais a la UdG

La Universitat de Girona ha començat una neteja "sistemàtica" de tots els espais on ha estat la professora afectada pel coronavirus els últims dies.

Ho ha fet seguint les recomanacions de Salut Pública per ta d'augmentar "el grau de desinfecció" i evitar nous contagis. Bona part de la neteja se centra en aquesta sala de la Facultat d'Educació i Turisme en el campus del Barri Vell.

Per altra banda, la UdG ha demanat a la comunitat universitària que segueixi les "mesures preventives higièniques" per evitar nous contagis. Aquestes se centren, sobretot, en rentar-se les mans de forma periòdica.

· Llegeix tota la informació relacionada amb el coronavirus