08 de abril de 2020
08.04.2020
Diari de Girona

Salt truca als 1.300 veïns majors de 70 anys per saber si necessiten res

Es tracta d'un equip de 30 persones que setmanalment es fal'acompanyament personalitzat amb l'objectiu de respondre a les necessitats que puguin sorgir

08.04.2020 | 12:47
Una treballadora municipal fent una de les trucades.

L'Ajuntament de Salt ha posat en marxa un nou dispositiu per intensificar el contacte amb la gent gran de la vila. En aquesta línia, s'està trucant a més de 1.300 persones majors de 70 anys amb l'objectiu de fer un acompanyament i, si s'escau, respondre de la millora manera possible a les necessitats que puguin sorgir. Més de trenta persones estan duent a terme aquesta tasca d'acompanyament i de recopilació d'informació.

La regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de Salt, Isabel Alberch, explica que "hem decidit intensificar el programa d'acompanyament i contacte al col·lectiu més vulnerable de la vila i que som conscients que, al mateix temps, estan vivint d'una forma especial aquest confinament".

"A partir de les trucades que estem fent podem anar detectant si la nostra gent gran necessita algun tipus de suport de serveis socials o un suport logístic que ja tenim dissenyat des de la borsa de voluntaris que s'ha creat al municipi", afegeix Alberch.

Donant suport a la campanya hi ha els dos tècnics de l'àrea de la Gent Gran del consistori que són els encarregats de gestionar tota la informació que es va recollint i, si es considera necessari, fer la derivació a altres serveis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit