29 de maig de 2020
29.05.2020
Diari de Girona

Les obres d'El Corte Inglés de Girona obligaran a tallar durant dos mesos el carrer Barcelona

Consulta els desviaments de trànsit previstos per l'ajuntament - La línia 2 del bus urbà modificarà el seu recorregut

29.05.2020 | 18:18
Les obres d'El Corte Inglés de Girona obligaran a tallar durant dos mesos el carrer Barcelona

Un tram del carrer Barcelona, una de les principials artèries d'entrada i sortida de la ciutat de Girona estarà tallat durant dos mesos. El motiu són les  obres que s'estan fent al centre comercial El Corte Inglés de Girona. La restricció de mobilitat afectarà l'encreuament amb el carrer Martí Sureda i Deulovol, que dona accés al barri de Sant Narcís.

Des del consistori recorden que es tracta d'unes obres que permetran millorar la mobilitat en aquesta cruïlla i que assumirà el centre comercial. El tall en aquesta zona començarà el proper dimarts 2 de juny i s'allargarà previsiblement uns dos mesos. Atès que es tracta d'una de les vies principals de Girona, s'han establert dues alternatives de pas.

En sentit nord, el trànsit es desviarà per la carretera de Santa Coloma i el carrer d'Oviedo o el carrer del Riu Güell. També es desviaran els cotxes des de la rotonda del Mas Gri cap a Reggio Emília a través de cartells informatius. Aquests vehicles podran accedir al centre de la ciutat pel carrer del Migdia o per l'avinguda de Lluís Pericot.

En sentit sud, els cotxes es desviaran pel carrer de Cassià Costal. Aquests vehicles podran sortir de la ciutat pel carrer d'Oviedo. Per accedir a l'Hotel Melià o al centre comercial s'haurà de fer per l'avinguda de Sant Narcís, el carrer d'Antoni Gaudí i el carrer de Saragossa que connecta amb el vial habilitat del carrer de Barcelona. L'Ajuntament garanteix l'accés a tots els guals autoritzats.

Pel que fa als vianants, aquests hauran de seguir utilitzant el pas de vianants provisional del carrer de Martí Sureda i Deulovol. També es dibuixaran dos nous passos a l'inici i al final del tall del carrer de Barcelona. Les obres també obligaran a reorganitzar alguns grups de contenidors.

Afectacions al transport urbà

Les restriccions de trànsit afectaran el bus urbà TMG. La línia L2 no passarà pel tram del carrer de Barcelona que va des del carrer de Cassià Costal a la rotonda del Mas Gri, en tots dos sentits de la marxa. En direcció sud, l'autobús girarà pel carrer de Cassià Costal i seguirà pel carrer de Josep Maria Gironella i Pous, el passeig d'Olot i els carrers d'Emili Grahit i Migdia fins a Reggio Emília, on s'incorporarà a la ruta habitual després de la rotonda del Mas Gri.

Per tal de suplir les parades anul·lades del carrer de Barcelona, en direcció l'Avellaneda, el bus s'aturarà a les següents parades de l'L10: carrer Migdia amb Emili Grahit; Biblioteca Ernest Lluch; carrer Migdia amb Caldes de Montbui; carrer Migdia, 118 i carrer Migdia, 138. També es disposarà d'una parada provisional situada al carrer de Reggio Emília, 18.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook