30 de novembre de 2020
30.11.2020
Diari de Girona

La policia posa 16 denúncies en dos bars que incomplien les restriccions a Girona

Un dels establiments on els agents van aixecar acta havia habilitat el magatzem com a menjador

30.11.2020 | 07:18
La policia posa 16 denúncies en dos bars que incomplien les restriccions a Girona

La Policia Municipal de Girona va interposar la nit de dissabte a diumenge un total de fins a 16 denúncies en dos bars per incomplir les mesures sanitàries derivades de la pandèmia de la covid-19. Les actuacions es van portar a terme durant la jornada de dissabte gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que van ser els veïns qui van avisar el cos de seguretat.

El primer dels establiments està situat al carrer de la Rutlla. Allà es van aixecar dues actes, una per excés d'aforament, i una segona per tenir més persones de les permeses a les taules i haver habilitat el magatzem com a menjador.

Pel que fa al segon establiment multat, situat al carrer Sobrequés, s'hi van aixecar un total de 14 actes. Una va ser per al local per estar obert fora de l'horari permès segons les normes del Procicat. Una desena van afectar clients que incomplien les mesures. Finalment, es van interposar també dues denúncies més a clients per desobediència, ja que no volien abandonar el local quan la policia els ho va demanar.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit