L''Ice' ja es troba en bones condicions i ben cuidat. Després que un vídeo en el qual apareixia sent colpejat amb una corretja pel seu propietari es fes viral, les xarxes socials han obrat el miracle i han aconseguit localitzar-lo. Agents de la Policia Municipal de Girona han localitzat, identificat i denunciat al seu propietari i han portat l'animal a la Protectora d'Animals del Gironès, que s'ha fet càrrec ja des d'aquesta mateixa nit. També la veïna que va gravar el vídeo havia presentat denúncia, així com l'associació d'advocats Lex anima, que ho havia fet davant dels Mossos.

Quan el vídeo va començar a circular per les xarxes, la Policia Municipal de Girona es va adreçar al lloc dels fets i va prendre declaració a la veïna i el vídeo gravat. El cos municipal i els Mossos d'Esquadra han realitzat durant la jornada les corresponents gestions per localitzar l'autor del maltractament.

Els fets van tenir lloc la nit de dilluns al Barri Vell de la ciutat de Girona, concretament, al carrer Ballesteries, a la intersecció anomenada "Els Quatre Cantons". Segons es pot veure i escoltar al vídeo, un home crida a un gos, de nom "Ice". Quan l'animal s'apropa, l'home el subjecta i és llavors quan comença a colpejar-lo amb una corretja.

El passat mes de gener, les xarxes socials també es van fer ressò del maltractament d'un gos a Olot i, gràcies a la difusió de les imatges i la denúncia del col·lectiu d'advocats Lex Ànima, es va aconseguir identificar el maltractador i que una protectora es fes càrrec de l'animal.