27 de febrer de 2021
27.02.2021
Diari de Girona

Una seixantena de persones tallen l'AP-7 a Girona

Els manifestants, convocats per l'organització independentista La Forja, han col·locat branques d'arbres per fer barricades i, de moment, ocupen només un carril

27.02.2021 | 08:17
Una seixantena de persones tallen l'AP-7 a Girona

Una seixantena de persones han tallat l'AP7 a l'alçada de Girona Oest.  L'organització independentista La Forja
ha reivindicat l'acció. "Quan ens priven de drets passem a l'acció. Mentre hi hagi presos, repressió i no se'ns reconeixi el dret a l'autodeterminació no pararem", asseguren en una piulada a Twitter.

Els manifestants han creuat el peatge i han entrat a la carretera pels volts de quarts de vuit del matí per ocupar la calçada. Després han tallat branques i canyes per preparar una barricada. De moment, ocupen un carril i la circulació està tallada en sentit nord i els Mossos es veuen obligats a fer desviaments.El portaveu nacional de La Forja, David Rigola, ha declarat, en un vídeo a Twitter, que el jovent diu prou a un "present i futur de misèria i a no tenir dret a un habitatge ni una feina digne" i que per això passen a "l'ofensiva". Rigola anima al jovent, moviments socials i entitats independentistes a sumar-se a les "accions de desobediència civil no violenta".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit