L’escola concertada Vedruna de Girona va denunciar diumenge a la nit dues gamberrades: pintades al seu edifici i la destrossa que els van fer a l’espai que tenien reservat per a la mostra de Temps de Flors. L’exposició floral de l’escola era una caseta decorada pels alumnes d’infantil, que es trobava al carrer Nou on tradicionalment l’Ajuntament habilita un espai perquè les escoles participin al festival.

Aquest any els centres havien decorat diferents casetes, i la del Vedruna va apareixer desmuntada i amb la teulada arrencada. En un missatge a les xarxes, l’escola Vedruna va lamentar i condemnat els fets, que també asseguren que van patir altres centres. En una de les pintades es llegia: ‘Sou responsables de la crisi educativa’ i porta la signatura del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

A Twitter, ahir, el SEPC va dir que es desmarcava dels actes de destrossa i que lamenten «les falses acusacions sense fonaments» i que seguirant «lluitant per una educació 100% pública i per les classes populars».