Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a Girona per robar i amenaçar la treballadora d’una fleca de Girona amb una arma de foc.

El lladre va aconseguir sostreure la recaptació i el mateix dia els Mossos el van arrestar. A casa del lladre li van trobar dues armes simulades. 

 L'arrestat és un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat. L'acusen de ser el presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets es remunten a primera hora del matí del 24 de juny, quan els Mossos de la Comissaria de Girona van rebre l’avís d’adreçar-se fins a un forn de pa situat a l’Avinguda Sant Narcís de la ciutat, ja que un home acabava de cometre un atracament.

 La dependenta va alertar als policies que un home, amb una gorra i unes ulleres de sol, havia entrat a l’establiment, havia esgrimit una arma de foc posant-la al cim del taulell per intimidar-la i exigir-li que li donés tots els diners de la caixa enregistradora.

Després de sostreure la recaptació, li va exigir que es tanqués amb clau dins la fleca i que no sortís. Tot seguit, va fugir en direcció el centre de Girona.

Amb la investigació oberta i la descripció de l’autor facilitada per la víctima, els Mossos van iniciar una recerca per la zona. El mateix dia el van aconseguir localitzar i detenir al passeig Ramon Berenguer.

Durant l’entrada i perquisició al domicili del detingut, es van localitzar dues armes simulades de projectils i la gorra i les ulleres de sol que es va posar per amagar la seva identitat per cometre el robatori.

El detingut, a qui no li consten antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona el passat 26 de juny, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.