Segueix-nos a les xarxes socials:

El Lleuresport torna el 24 de desembre amb el seu format habitual

Es farà al complex del GEiEG a Sant Narcís amb activitats lúdiques i educatives, tallers, gimcanes i jocs populars

El Lleuresport torna el 24 de desembre amb el seu format habitual

El Lleuresport tornarà al seu format habitual aquest Nadal. Després que se n’adaptés la darrera edició per la situació sanitària, aquest any Girona recupera la normalitat del parc infantil i juvenil de Nadal de Girona i programarà una trentena d’activitats lúdiques i educatives per al públic familiar. La 37a edició del Lleuresport està coorganitzada conjuntament pel GEiEG i l’Ajuntament de Girona.

Entre el 24 de desembre i el 4 de gener, el Lleuresport oferirà a les instal·lacions del complex esportiu del GEiEG de Sant Narcís una àmplia programació de propostes, tallers, gimcanes i jocs populars per a infants i d’alternatives d’oci per a nois i noies adolescents d’entre 12 i 15 anys, amb inflables i un circuit d’aventura amb un rocòdrom, una tirolina o un espai d’escalada. Els més petits i petites també podran entregar la carta adreçada als Reis de l’Orient a la patge reial de Ses Majestats. A l’espai hi haurà servei de bar. El preu oscil·larà entre els 3 i els 10 euros, amb la possibilitat d’aplicar diversos descomptes i ofertes.

Precisament el regidor d’Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran, ha destacat aquesta voluntat de transmetre valors: «El Lleuresport, tot i ser un espai lúdic, sempre ha procurat tenir també un vessant educatiu, amb l’objectiu d’aconseguir que el parc no només sigui un lloc on infants i jovent puguin passar-s’ho bé, sinó que també sigui un espai d’aprenentatge», va dir ahir el regidor d’Esports, Àdam Bertran.

Prem per veure més contingut per a tu