La secció quarta de l'Audiència de Girona ha jutjat un acusat de violar i maltractar la seva parella durant la relació mentre vivien en un pis de Girona el 2020. El processat, que nega haver-la colpejat en diverses ocasions, tal com sosté la víctima, enfronta 12 anys i 9 mesos de presó per un delicte de violació, tres delictes de maltractament en l'àmbit de la violència contra la dona i un delicte lleu d'injúries i vexacions injustes. 

Acusat i víctima van mantenir una relació durant més d'un any que va comptar amb diversos episodis de maltractament, segons ha explicat la víctima durant el judici. Concretament, ha explicat que la matinada del 8 de març de 2020 van sortir de festa en una discoteca de Barcelona, i que de tornada van discutir perquè ell "era molt gelós": "em va empènyer dins el cotxe i em va dir que ens estavellaríem plegats", ha relatat. A mig camí de tornada a Girona, van parar el vehicle en una àrea de servei a Sant Celoni, i llavors ell la va agredir i la va violar. Ella va intentar fugir per la carretera, i poca estona després, una patrulla dels Mossos d'Esquadra va trobar-se la víctima caminant pel voral de l'autopista.

L'acusat ha negat la versió de l'afectada, i ha dit que aquella nit van discutir perquè ella no volia que conduís perquè considerava que anava molt begut. En tot cas, ha assegurat que no van mantenir relacions sexuals, i també ha descartat haver-la maltractat mai.