Segueix-nos a les xarxes socials:

CRÒNICA

Ampolles i llaunes esmicolades als passejos laterals de l’Onyar

Ampolles i llaunes esmicolades als passejos laterals de l’OnyarJoan Montaner

Usuaris de la zona de passeig que ressegueix el riu Onyar pel centre de Girona han mostrat la seva queixa perquè hi troben, diàriament, ampolles de plàstic i de vidre i llaunes de cervesa o de refrescos. Sempre en diversos pilons. Expliquen que la freqüència de recollida de deixalles no és prou alta perquè les deixalles hi solen estar diversos dies.

Per postres i increment d’indignació, les màquines que seguen la gespa no les detecten i hi acaben passant per sobre i les esmicolen. Un perill per molts gossos que es deixen córrer lliures a banda i banda de riu i que no són conscients que hi ha aquests petits trossos de vidre o de llaunes. Indiquen que abans de fer treballar les màquines caldria retirar la brossa.

Assenyalen també que hi ha persones que baixen al riu i no s’enduen les deixalles però també que hi ha gent que les llança daltabaix des del carrer del Carme o del carrer de la Font del Rei. A més a més, indiquen que massa sovint les papereres estan plenes massa hores. A la zona del Carme solen aparèixer aquestes deixalles al riu a l’alçada de la pista poliesportiva i a sota de la passera de Bisbe Lorenzana. Pel que fa a la banda de passeig del carrer de la Font del Rei, la concentració més gran de llaunes i ampolles situa darrere de la gasolinera i d’una botiga que ven pizzes.

Prem per veure més contingut per a tu