Segueix-nos a les xarxes socials:

Enderroquen l'antic Caprabo del Mas Xirgu

S'hi construirà un supermercat de la cadena alemanya Aldi per un pressupost que ronda els dos milions d'euros

Enderroquen l'antic Caprabo del Mas XirguMARC MARTI FONT

Aquest matí ha començat l'enderrocament de l'antic supermercat Caprabo situat a la plaça de Salt, la rotonda que permet entrar al polígon Mas Xirgu de Girona. Un aparell ha estat l'encarregat de començar a enfonsar l'edifici.

Des de fa uns dies, la zona està protegida per diferents tanques perquè ningú s'hi apropi i es puguin fer tots els treballs necessaris. De fet, segons l'Ajuntament l'immoble s'estava deteriorant i hi havia perill que s'ensorrés alguna parta que pogués danyar a alguna persona. I és que hi havia hagut intents d'entrar a l'interior d'aquesta estructura, en la qual s'hi havien fet pintades a les seves façanes. A més, diferents usuaris s'havien queixat que la part exterior de l'establiment estava molt bruta i ningú s'hi havia passat a netejar.

Un cop acabi aquest enderrocament es procedirà a aixecar un nou edifici. En aquest cas, serà un altre supermercat de la cadena alemanya Aldi. El pressupost per executar aquest treball ronda els dos milions d'euros, i fa poc que s'ha concedit la llicència per dur a terme aquestes obres.

Prem per veure més contingut per a tu