Intercepten un conductor de 82 anys anant en sentit contrari per la C-35 a Llagostera

La Policia Local l'ha pogut aturar i se l'ha portat cap a una benzinera amb els Mossos de Trànsit

L'home estava molt desorientat quan se l'ha aturat i no se l'ha denunciat

Sirenes de diversos vehicles de policia

Sirenes de diversos vehicles de policia / Pixabay

Eva Batlle

Eva Batlle

Un conductor ha circulat aquests dimarts de matinada en sentit contrari per l'autovia C-35 entre Caldes de Malavella i Llagostera.

Aquesta autovia que va des de Vidreres i enllaça cap a la Costa Brava i l'AP-7 sortosament no anava carregada a aquelles hores i, per tant, no s'ha hagut de lamentar cap accident de trànsit ni cap altre incident.

Tant la Policia Local de Llagostera com els Mossos d'Esquadra han rebut avisos d'aquesta conducció perillosa. A Llagostera, una veïna ha alertat el cos policial que hi havia un vehicle que anava en direcció Barcelona i que de cop, havia girat enmig de la via el seu sentit de la marxa.

En paral·lel, cap a les sis, un mosso fora de servei ha alertat als Mossos de Trànsit del mateix incident. En el seu cas ha vist el vehicle que anava contra direcció ja a l'altura del quilòmetre 92 a Caldes de Malavella. Davant dels fets, la Policia Local s'ha mobilitzat i també ha avisat els Mossos.

Els agents locals són els que han pogut interceptar el vehicle a l'altura del quilòmetre 94 i l'han conduït cap a una benzinera per poder identificar el conductor i fer-ho en zona segura. 

Els policies han identificat el conductor, un veí de Llagostera de 82 anys que estava molt nerviós i desorientat. Anava cap a Santa Coloma de Gramenet, però pel que sigui ha fet un canvi de sentit. La policia calcula que l'home no ha pogut fer massa trajecte en sentit contrari.

Finalment, els Mossos de Trànsit s'han fet càrrec del cas perquè és una via interurbana i no l'han denunciat, segons han confirmat des del cos policial.

El que podria passar és que proposin que se li retiri el permís de conduir i se li faci la corresponent revisió mèdica després de l'episodi.

Subscriu-te per seguir llegint