El restaurant La Brutal de Girona continua, malgrat la desvinculació de Marc Ribas

Els propietaris del local han reorientat la carta i es plantegen un canvi de nom

Imatge del menu de La Brutal

Imatge del menu de La Brutal / La Brutal

Redacció

El restaurant La Brutal, situat al carrer de la Cort Reial a Girona, continua malgrat l'anunci del cuiner Marc Ribas, que fa uns dies va anunciar que sortia del projecte per dedicar-se a altres reptes.

Els propietaris del local han comunicat que en cap moment s'ha plantejat la idea de tancar portes, tot i que algunes interpretacions a l'anunci de Ribas han portat a la idea equivocada que el restaurant no continuaria. El dia que el xef va anunciar que es desvinculava del projecte, Diari de Girona va intentar posar-se en contacte amb la propietat del restaurant, sense èxit.

Fa uns mesos que els tres socis gironins de La Brutal van fer un gir a la carta per encaminar-la cap a una oferta predominar de brasa catalana, amb productes de proximitat i cuina catalana, fidel als valors que havien destacat en la primera etapa del restaurant. L'equip també ha anunciat que es plantegen un canvi de nom del restaurant.

La marxa de Marc Ribas, a qui els propietaris agraeixen el seu suport i l’assessorament gastronòmic durant el darrer any, és el principal canvi en un negoci que continua amb els mateixos propietaris, els mateixos caps de cuina i sala i mantenint el mateix bloc professional.