Marc Ribas deixa Girona

El mediàtic cuiner anuncia que tanca l'hamburgueseria La Brutal al carrer de la Cort Reial

Marc Ribas: A ‘Joc de cartes’ faig de vedet i satura molt. Necessito ser cuiner»

Marc Ribas en una imatge promocional de l'hamburguesaria la Brutal

Marc Ribas en una imatge promocional de l'hamburguesaria la Brutal / @labrutal

Redacció

El mediàtic cuiner Marc Ribas ha anunciat que tanca la seva hamburgueseria a Girona, La Brutal. A través d'una publicació al seu compte d'Instagram, Ribas ha informat que "m'he d'endur La Brutal amb mi". "Ara Mateix, El ciri, el restaurant que fa 6 anys que tinc a Terrassa, necessita més de mi i jo no puc ser a tot arreu", explica.

L'hamburgueseria del cuiner Marc Ribas a l'antic local del Museu del Vi va aixecar la persiana l'1 de juliol del 2022, amb l'objectiu de poder "explicar què fem els catalans als fogons a través d'una hamburguesa", detallava mesos abans de l'obertura el cuiner en una entrevista amb Diari de Girona.

En el seu anunci a xarxes, el cuiner admet que "a Girona hem tingut molt d'èxit". "No sé quin projecte continuarà havent-hi allà, però segur que també serà un èxit", afegeix. El mediàtic cuiner explica que "ara mateix tinc ganes de gaudir i necessito retrobar-me amb els fogons de forma activa, i és a Terrassa on ho vull fer". En aquesta mateixa línia, aquest dissabte, en declaracions a El Periódico, del mateix grup editorial que Diari de Girona, ha assegurat que "tinc moltes ganes de cuinar. A 'Joc de cartes' faig de vedet i satura molt. Necessito ser cuiner".

Ribas també ha aprofitat el seu escrit per "agrair a totes les persones que heu vingut a La Brutal i que heu queixalat aquesta cuina catalana amb carn, pa i romesco lleugerament envinagrada amb el bitxo de Girona, l'avellana de Brunyola i les delicioses patates fregides amb oli del molí d'Arbúcies".