Un cotxe xoca contra dos senglars a la C-65 a Llambilles

La conductora resulta il·lesa però el turisme pateix danys a la part frontal

Cotxe dels Mossos avisant d'un accident de trànsit

Cotxe dels Mossos avisant d'un accident de trànsit / Mossos d'Esquadra

Eva Batlle

Eva Batlle

Un cotxe va xocar aquest dimarts a la nit amb dos senglars que van irrompre a la C-65 a Llambilles. La conductora i únic ocupant en va sortir il·lesa, però el vehicle va patir danys.

L'accident de trànsit es va produir poc després d'un quart d'onze de la nit a l'altura del quilòmetre 22 de la C-65 a plena recta i en sentit Cassà.

La conductora no va poder fer res per evitar l'accident i va xocar amb els animals. Tot i els danys a la part frontal del cotxe, va poder arribar fins a la benzinera que hi ha més amunt a peu de la C-65 i en sentit Cassà de la Selva.

Un cop allà, els treballadors van recomanar-li avisar la policia i els Mossos de Trànsit van anar fins al lloc dels fets. Van atendre la conductora que no va resultar ferida i van fer l'informe per l'asseguradora pel xoc amb els animals. Dos senglars que la policia ja no va localitzar a la zona perquè van aconseguir sobreviure el xoc.

La irrupció d'animals a les carreteres causa accidents de trànsit, els senglars i cabirols provoquen un de cada tres accidents de trànsit a Girona. Així ho mostra un estudi dels Mossos que va analitzar els 3.296 sinistres registrats el 2022 i que va concloure que 1.075 van ser per irrupció d’aquest tipus d’animals.