Requisen més de 500 plantes i 1,7 quilos de cabdells de marihuana en una casa de Sant Julià de Ramis

Els Mossos van començar a investigar el novembre i aquest dijous van detenir una parella que tenia cura de la plantació

El cultiu de marihuana  de Sant Julià de Ramis

El cultiu de marihuana de Sant Julià de Ramis / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han detingut una parella per tenir una plantació de marihuana en una casa de Sant Julià de Ramis.

Els agents han requisat més de 500 plantes i 1,7 quilos de cabdells d'aquesta droga. Els arrestats són un home de 34 anys i una dona de 32 anys a qui acusen de ser presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

La Unitat d'Investigació dels Mossos de la comissaria de Girona van començar a indagar sobre la possibilitat d'una plantació en aquesta casa situada a la urbanització del Golf el mes de novembre i aquest dijous 11 de novembre va culminar amb el dispositiu per fer l'entrada i registre del domicili un cop van tenir el manament judicial. Van detenir els dos responsables del cultiu.

L’operatiu va tenir lloc a primera hora del matí i els agents van descobrir que set estances estaven destinades al cultiu de marihuana. Van trobar que hi havia instal·lat tots els aparells necessaris per tenir cura de la plantació i els van desmantellar. Concretament, hi havia aparells d'aire condicionat, extractors, filtres de carboni, ventiladors, motors, extractors aires condicionat, entre altres. A més, la casa tenia la llum punxada per poder alimentar el cultiu de droga.

A banda, van intervenir 522 plantes de marihuana i 1,75 quilos de cabdells. A banda, també van requisar 1.035 euros en efectiu.