Quatre ferits, dos d'ells menors d'edat, en un incendi en un pis de Salt

El SEM ha evacuat la família afectada de poca gravetat a l'hospital per una intoxicació per inhalació de fum

Eva Batlle

Eva Batlle

Incendi de matinada en un pis del centre de Salt que s'ha saldat amb una família ferida. El foc s'ha declarat quan faltaven pocs minuts per la una de la matinada d'aquest divendres en un habitatge de la primera planta d'un bloc de pisos del carrer Sant Romà.

Els Bombers s'han desplaçat a la zona amb set dotacions i també s'han mobilitzat amb diverses unitats la Policia Local de Salt, el SEM i els Mossos d'Esquadra.

En arribar s'han trobat amb el foc concentrat en una de les habitacions, però que el fum s'havia desplaçat per tot el domicili. Ja que segons els Bombers, havien deixat la porta oberta i, per tant, tot l'habitatge estava molt afectat.

Han extingit les flames que s'han concentrat en l'habitació afectada i després han fet tasques de ventilació. Des del cos d'emergències apunten que podia ser que el pis quedés inhabitable arran de les afectacions pel fum.

Els sanitaris del SEM de la seva banda han atès quatre persones afectades pel succés. Es tracta dels quatre membres d'una família: els dos pares i dos menors d'edat. Tots ells han resultat ferits per una intoxicació per inhalació de fum. El SEM ha evacuat en ambulàncies a tots els quatre ferits en estat de poca gravetat a l'hospital Josep Trueta de Girona.