La varietat d' Habitatges en venda a Girona, amb què compta la immobiliària Housell fan que la seva oferta arribi a nombrosos potencials compradors a tota la província. Fes una ullada a la selecció que destaquem en aquest article, ja que pot ser que estiguis davant de la que podria ser la teva futura llar a Girona.

Tens una immobiliària i necessites donar visibilitat als teus immobles, vols arribar amb els teus habitatges a milers de lectors? Dóna't d'alta com a empresa a tucasa.com  i t'informem.

Apartament reformaten venda al passeig marítim a Lloret de Mar

Bonic habitatge, a poca distància a peu del passeig marítim. Es distribueix en saló, cuina americana, un dormitori i un bany complet. És tot exterior i molt lluminós.

Més informació i fotografies a Apartament en venda a Lloret de Mar, Girona.

Apartament en venda a Lloret de Mar. tucasa.com

Pis de 3 habitacions en venda a Blanes

Bonic habitatge moblat i en bon estat, a punt per entrar-hi a viure. Disposa de saló, 3 habitacions, 1 bany i un lavabo. Cuina independent i moblada amb galeria i equipada amb electrodomèstics.

Més informació i fotografies a Pis en venda a Blanes, Girona.

Pis en venda a Blanes. tucasa.com

Casa reformada i moblada en venda a Ripoll

Magnífic habitatge amb reforma integral. Disposa d´una superfície de 192m2 i consta de saló amb accés a terrassa, cuina independent i equipada, 3 habitacions amb armaris de paret, 2 banys i 1 lavabo. També hi ha un pati i un jardí per gaudir a l'aire lliure.

Més informació i fotografies a Casa en venda a Ripoll, Girona.

Casa en venda a Ripoll. tucasa.com

Xalet de 3 habitacions en venda a Olot

Àmplia i lluminosa vivenda de 590m2. Compte amb saló, cuina, 3 habitacions i 1 bany complet. Disposa, a més, de 2 terrasses, pati, jardí, garatge i traster.

Més informació i fotografies a Casa en venda a Olot, Girona.

Casa en venda a Olot. tucasa.com