Ignacio Beamud assumeix el lideratge de Mazda Espanya

E. Vivó

Ignacio Beamud serà el nou president i conseller delegat de Mazda Automòbils Espanya, succeint en el càrrec a José María Terol, qui es jubilarà enguany després de dues dècades al capdavant de la marca. Beamud, qui assumirà a partir de l’1 de gener de 2024 el seu nou lloc, porta a la companyia des de l’any 2002, quan es va incorporar com a director de màrqueting. Des de 2013 ha ocupat diversos llocs de lideratge a Mazda Motor Europe, en els quals ha estat a càrrec del màrqueting de la marca a la regió, de la xarxa de concessionaris i de les vendes.

El vicepresident de vendes i atenció al client de Mazda Motor Europe, Wojciech Halarewicz, va declarar en anunciar-se la notícia que: «José María Terol ha estat fonamental per a l’èxit de Mazda al llarg dels últims 20 anys. Sota el seu lideratge, Espanya s’ha convertit en un mercat molt rendible per a Mazda, amb una sòlida xarxa de concessionaris. Estic molt agraït a José María pel seu compromís constant amb la nostra empresa i li desitjo el millor en la seva jubilació».

Espanya és en l’actualitat el tercer mercat europeu de Mazda. Entre gener i agost de 2023, les vendes de Mazda a Espanya van créixer un 35% interanual, amb una quota total de mercat de l’1,6% i del 2,6% en el canal privat.