Podria haver estat pitjor. No, el resultat que el Girona ha encaixat avui al Bernabéu no és bo. El deixa amb un peu i mig fora de la Copa. Però és que jugava contra tot un Reial Madrid i a fora. Per tant, tornar cap a casa amb un 4-2 en contra és un mal menor, sobretot si durant bastants minuts s'ha estat sotmès pel rival. Quan els de Solari han apretat, han fet mal. Tot i posar-se per davant i fins i tot empatar (2-2) al segon temps, dues fuetades quasi consecutives de Ramos i Benzema han complicat les coses. A tot això, se li suma la lesió de Borja García. I no fa massa bona pinta. Molts haurien signat marxar al descans amb un 2-1 al marcador. Un bon resultat, tenint en compte l'escenari i sobretot el rival. Però la imatge del que s'ha vist en els primers 45 minuts ha ofert un Girona totalment desbordat. Sí, Lozano ha vist porta en l'únic xut entre pals a centrada de Raúl García. Però la resposta dels de Solari ha estat contundent. No ha deixat respirar als d'Eusebio, incapaços d'encadenar quatre passades seguides, i ha estat qüestió de temps que arribés la remuntada.