Va necessitar una mica menys de mitja hora i un gol d’Austràlia per despertar-se. Quan ho va fer, França va posar la directa i no va donar cap opció a un rival desvergonyit, i alhora inferior, a qui va atropellar amb claredat i sense discussió. Rabiot (m.27) i Giroud van capgirar el marcador encara a la primera part i, ja a la represa, Mbappé i Giroud van arrodonir la victòria francesa. Amb el 4-1 i la demostració de contundència, tot i la baixa definitiva de Benzema, França deixa ben clar que és candidata a revalidar el títol aconseguit a Rússia el 2018. La nota negativa va ser la lesió al genoll de Lucas Hernández abans del quart d’hora de joc, que podria ser greu. El seu germà, Theo, el va substituir.