02 de gener de 2020
02.01.2020
Diari de Girona

Galeria de fotos | El patge reial recull cartes a Girona

Fins dissabte al matí, l'emissari de Ses Magestats recollirà els desitjos dels més petits a la carpa instal·lada a la plaça Salvador Espriu

02.01.2020 | 21:58

El Patge Reial és l'encarregat de recollir totes les cartes escrites pels infants i fer-les arribar als Reis Mags d'Orient. Al Diari de Girona, ja és tradició que el patge ens visiti per encarregar-se personalment de recollir totes les cartes dels nens i nenes de Girona.

Més de cent nens i nenes ja li han donat la seva carta, i ell s'ha compromès a transmetre tots els seus desitjos a Ses Magestats.

Fins dissabte al matí, l'emissari reial romandrà a la carpa que s'ha instal·lat a la plaça Salvador Espriu a partir de les 11 del matí i fins la una del migdia i a la tarda els infants podran tornar a veure'l a partir de les 5 fins a les 7 del vespre.

El dissabte, dia 5, l'emissari també recollirà les cartes dels menuts al mateix escenari, però per ser el dia de la cavalcada i havent d'ajudar els Tres Reis a repartir tots els regals que els han demanat, només hi serà durant el matí, des de les 11 fins a la 1 del migdia.

A la tarda, caldrà que tots els nens vagin a veure l'arribada de Ses Majestats, que com cada any recorreran carrers i places de la ciutat, així com en les cavalcades de pràcticament tots els municipis de la demarcació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook