ARBÚCIES

MANEL RUIZ ARIZA

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Paquita Recasens Boix. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BESALÚ

SALVADOR SIBECAS ESTEBAN

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Maria Teixidor Riera. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

CALELLA

PEDRO HERNÁNDEZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 85 anys. Era vidu. Residia a Calella. 

CERVIÀ DE TER

JOSEP FREIXAS FRIGOLA

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Guialbes de Vilademuls.

GIRONA

MARIA CARME OLIVER JUBERO

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francisco Girbal Trobat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP VILÀ PLANA

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Maria Àngels Ayter Serra. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JULIA MARTIL MORILLAS

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Gaspar Martil García. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Vila-roja de Girona.

LLORET DE MAR

FINA JUANHUIX TARRATS

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Domingo Bonet Hernández i tenia una filla. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Romà de Lloret de Mar.

MAÇANET DE LA SELVA

ROSITA RUHÍ CABALLÉ

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Agustí Xarbau Burjachs. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

OLOT

CARMEN GONZÁLEZ VERA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Mariano Porras Gómez i tenia set fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Roc d’Olot.

PALAMÓS

TERESA DÍAZ STRASKY

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Martínez Capote. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Palamós.

SALT

MANEL MARTÍNEZ FUENTES

Ha mort als 67 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.