ALBONS

ENGRÀCIA FONT FERRER

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Joan Teixidor Tibau. Residia a Albons.  La cerimònia se celebrarà avui dilluns,a les 10 del matí, a l’església parroquial d’Albons.

BESCANÓ

CLARA DALMAU BOU

Ha mort als 99 anys. Era vídua d’Enric Gifre Noguera. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

BLANES

MARIA PONSDOMENECH PUIG

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Montells Romaní. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia a la parròquia de Sta. Maria de Blanes.

MANEL DODAS MARCE

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Marta Beatriz Toledo Toledo. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA

ANTONIO LÓPEZ GARCÍA

Ha mort als 68 anys. Era casat amb María Teresa Rodríguez Cuenca. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al Tanatori de Cassà de la Selva.

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

IRENE NAVARRO XIFRÉ

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Daniel Cervosa Agustí i tenia dues filles. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a l’església del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

CASTELL-PLATJA D’ARO

CONSUELO ROURA VIDAL

Ha mort als 91 anys. Era soltera i residia a Castell-Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del Tanatori Àltima Juanals de Sant Feliu de Guíxols.

 

FIGUERES

PERE FIOL TORRENT

Ha mort als 51 anys. Era casat amb Maria Sánchez Jiménez. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar al tanatori Àltima de Figueres.

CARME PENICOT URTÓS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Prat Verdaguer i tenia dos fills.  La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

FLAÇÀ

MARIA CASADEVALL COLOMÍ

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Boada Bargulat. Residia a Flaçà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

GIRONA

ANTONIO MORERA DE LA VALLGONZÁLEZ DE ECHÁVARRI

Ha mort als 86 anys. Ea casat amb Gemma Anton Garijo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona. 

FRANCESC SÁNCHEZ DÍAZ

Ha mort als 71 anys. Era vidu de Trinidad Campillo Parra. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al Tanatori de Girona.

HOSTALETS D’EN BAS

JOAQUIM NOGUÉ VIDAL «Patllari»

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Concepció Marcé Molas i tenia dos fills. Residia a Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot. 

OLOT

VICTORINA RIBES CARRASCO

Residia a Olot. Tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

NATIVITAT BONFILL BACH

Era vídua de Josep Mas Planella. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA LOBATO PORRAS

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Antonio Carrillo Conejo i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al cementiri de Sant Joan les Fonts.

ROSA NOGUÉ JUVINYÀ

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Coll Planella i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar. 

MARIA TERESA BARNÉS PUIG

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Coll Salsa i tenia una filla (=). Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

PALAFRUGELL

ANTONIO GARCÍA MILÁN

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Isabel Corral Macias. Residia a Palafrugell.  La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PONT DE MOLINS

LLORENÇ JOU ROCA

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Pietat Carreras Vilà i tenia una filla. Residia a Pont de Molins.  La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Pont de Molins.

PORQUERES

BASI SANTANA GRANADOS

Ha mort als 90 anys. Era vídua de José Santos Botella. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 6 de la tarda, al Tanatori de Banyoles.

SALT

LUIS CARLOS FERNÁNDEZ VARELA

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Carmen Lindez Lozano. Residia a Salt.  La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Salt.

SANT DALMAI - VILOBÍ D’ONYAR

VICENS VILÀ SERRA

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Montserrat Rovira Regàs. Residia a Sant Dalmai. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Dalmai.

VILADASENS

PIETAT TOMÀS VILALLONGA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Lluís Torrent Martí. Residia a Viladasens. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Viladasens. 

VILAFANT

HERMÍNIA VIÑA PATIÑO

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Garriga Sanjust i tenia tres fills. Residia a Vilafant.  La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cebrià de Vilafant.

VILAJUIGA

JULIETTE GEORGE BAROUDI

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Fayez Elias Samyoun. Residia a Vilajuiga. La cerimònia se celebrarà avui dilluns dia 27, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.