Necrològiques del 15 de maig de 2023

Captura

Captura / Sendo Masgrau

ARBÚCIES

MARIA CARME BOTIFOLL PLANAS

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Juan Artau Boadas. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

ISABEL LÓPEZ LOZANO

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Jordi Funosas i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

GIRONA

JOAN FONTANET MASÓ

Ha mort als 73 anys. Era vidu de Virtudes Montes Mellado. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JAFRE

JOSEP SALAS FERNÁNDEZ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Irene Puell Alabau. Residia a Jafre. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

L’ARMENTERA

PILAR QUERA FALGÀS

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jordi Llach Domènech i tenia dos fills. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de l’Armentera.

LA CELLERA DE TER

CATALINA ARTIGAS DOMÈNECH

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Pere Grau Tarrés. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Cellera de Ter.

LA SELVA DE MAR

JOAN PURCALLAS FONTCLARA

«Joan del Mas»

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Concepció Cervera Callís i tenia una filla. Residia a la Selva de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de la Selva de Mar.

LLAGOSTERA

CARME BAYÉ CAMPS

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Gener Sagué. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera.

LLORET DE MAR

FRANCISCO GÓMEZ GARCÍA

Ha mort als 83 anys. Era solter. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

OLOT

CARME CODINA GOU

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Emili Marcó Aulina. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ORRIOLS

JOSEP COROMINAS DARNÉS

Ha mort als 82 anys. Residia a Orriols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JORDI BASART GALLART

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Isabel López Roman i tenia cinc fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ULLASTRET

PILAR CUFÍ MASCARÓS

Ha mort als 97 anys. Residia a Ullastret. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Ullastret.