Necrològiques del 9 de gener de 2024

Captura

. / .

BLANES

MARIA DOLORS VILANÓ LAFUENTE

Ha mort als 60 anys. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

BREDA

ARACELI VIDAL CLOPES

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Àngel Martí Ribas. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

CALONGE

JOSEP COLL GALOBARDES

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Felisa Jaria Aldea i tenia una filla. Residia a Calonge. Es farà una vetlla demà dimecres, de 10 del matí a 1 del migdia, al tanatori municipal de Calonge i Sant Antoni.

FIGUERES

FRANCISCA CINTADO VILLANUEVA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Marín Pimentel i tenia cinc filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FLAÇÀ

MARIA ROSA ROS CRUSET

Ha mort als 74 anys. Era vídua d’Antoni Irigaray Dengra. Residia a Flaçà. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cebrià de Flaçà.

GIRONA

ROSA FEIXAS BOIX

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Albert Oliveras Masdeu. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ESPERANÇA FARIGOLA MIRALLES

Ha mort als 62 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

REMEDIOS CAMPAÑA JIMÉNEZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Isidro Jiménez Zamora. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIA VILÀ TEIXIDOR

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Pere Miró Barceló. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANGELINA ALIU FRANQUESA

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Manel Lladó Mas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà passat dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAQUIMA MAS CAÑET

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francesc Bou Babot. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

LLUÍS PONS PERICAY

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Margarida Gironella Font. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

JORDI PUJOL GISPERT

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Rosa Sotillos Yeves. Residia a la Bisbal d’Empordà.

LA JONQUERA

CATALINA REYES MARÍN

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Vicente Roca Araganós i tenia tres fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

OLOT

MARIA ALONSO GONZALO

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Miguel Almagro Lafuente i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PILAR SALA FONT

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Andreu Bartrina i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

FELISA JIMÉNEZ SAEZ

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Amador Jiménez San Vicente. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori de Palafrugell.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MANUEL MENESES CORREA

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Beatriz González Segura i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

SANT MIQUEL DE FLUVIÀ

DARÍO PÉREZ LATORRE

Ha mort als 41 anys. Era casat amb Cristina Cruz Fernández i tenia dues filles. Residia a Sant Miquel de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel de Fluvià.

SARRIÀ DE TER

FRANCESC CLOTAS VILA

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Mercè Martí Balló. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

TORROELLA DE MONTGRÍ

MARIA BONMATÍ BERENGUER

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Josep Camó Pallés. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

VILAJUÏGA

ROSARIO SÁNCHEZ DEU

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Miguel Molins Oliva i tenia una filla. Residia a Viljuïga. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint